Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium225g41kcal2.3g6.8g0.5g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)451g293kcal14.4g21.6g15.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 113g344kcal3.9g4.7g33.8g0.6g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 225g768kcal59.7g0g57.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.8g23kcal0.7g5.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2493g3245kcal227g76.4g221.4g1.2g
Valittu annoskoko1247g1623kcal113.5g38.2g110.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna623g811kcal56.8g19.1g55.4g0.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040