Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 491g165kcal3.4g27g0.5g6.9g
Mansikka 275g128kcal1.4g23.1g0.5g5.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g417g1627kcal0g408.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3840kcal9.6g917.6g2g24.2g
Valittu annoskoko1248g1920kcal4.8g458.8g1g12.1g
Annoskoko puolitettuna624g960kcal2.4g229.4g0.5g6.1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463