Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 415g3008kcal4.9g1.7g337.1g0g
Sokeri 282g1144kcal0g281.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 485g1665kcal49.4g339.6g5.8g17g
Siirappi 66g200kcal0.1g49.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g12033kcal108.8g1344.4g685.8g34g
Valittu annoskoko1248g6017kcal54.4g672.2g342.9g17g
Annoskoko puolitettuna624g3008kcal27.2g336.1g171.5g8.5g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579