Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g300g660kcal32.1g1.8g51g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g450g257kcal6.3g55.8g0.9g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g17g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g1864kcal77.8g116.4g106.2g0.2g
Valittu annoskoko1248g932kcal38.9g58.2g53.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna624g466kcal19.5g29.1g26.6g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503