Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 333g113kcal10.2g16.3g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 666g2284kcal67.8g466g8g23.3g
Margariini 80 % laktoositon 117g815kcal0.8g0g91.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g7055kcal172g1081g211.8g48g
Valittu annoskoko1248g3528kcal86g540.5g105.9g24g
Annoskoko puolitettuna624g1764kcal43g270.3g53g12g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250