Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2875g4753kcal481.5g0g316.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl103g924kcal0g0g102.7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 349g908kcal94.3g0g59.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2053g6779kcal41.1g61.6g718.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g4620g1617kcal83.2g295.7g9.2g147.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29960kcal1400.2g714.6g2412.2g295.6g
Valittu annoskoko10000g14980kcal700.1g357.3g1206.1g147.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7490kcal350.1g178.7g603.1g73.9g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481