Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3719g5306kcal464.9g11.2g381.2g0g
Voi 1691g12264kcal20.1g6.8g1374.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 845g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1268g7760kcal267.5g87.5g707.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g423g42kcal6.3g0g2.5g359.3g
Leivinjauhe 127g223kcal6.6g47.9g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g85g338kcal0g83.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 203g750kcal37.5g22.3g44g61.7g
Vesi, vesijohtovesi 1014g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Voi 113g822kcal1.3g0.5g92.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g85g517kcal17.8g5.8g47.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g29g2.9kcal0.4g0g0.2g24.4g
Leivinjauhe 8.5g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g20kcal0g5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g50kcal2.5g1.5g2.9g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56929kcal1712.8g552.2g5355.2g900.2g
Valittu annoskoko10000g28465kcal856.4g276.1g2677.6g450.1g
Annoskoko puolitettuna5000g14232kcal428.2g138.1g1338.8g225.1g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597