Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 289g656kcal14.6g50.6g40.6g16.7g
Tomaatti 4808g1095kcal26.9g165.9g14.4g67.3g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g1923g192kcal21.2g19.2g3.8g19.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g673g182kcal8.8g32.3g1.3g11.4g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g1346g3392kcal215.4g21.5g269.2g0g
Basilika, tuore962g385kcal29.8g48.1g7.7g37.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11803kcal633.4g675.2g674g304.2g
Valittu annoskoko10000g5902kcal316.7g337.6g337g152.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2951kcal158.4g168.8g168.5g76.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059