Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)8985g21024kcal1761g386.3g1392.6g0g
Ruohosipuli, tuore899g243kcal12.6g34.1g5.4g9.9g
Mineraalisuola keskiarvo 63g0.8kcal0.2g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g397kcal0g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43361kcal3549g846.6g2886g19.8g
Valittu annoskoko10000g21680kcal1774.5g423.3g1443g9.9g
Annoskoko puolitettuna5000g10840kcal887.3g211.7g721.5g5g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155