Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g33g87kcal1.5g1.2g9g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g13g23kcal3.3g0.1g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g409kcal23.6g5.6g33.8g0.4g
Valittu annoskoko125g205kcal11.8g2.8g16.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g102kcal5.9g1.4g8.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.2g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870