Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)21g151kcal0g0g16.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g7.9g25kcal1.3g3.6g0.6g1.4g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g27g96kcal3.3g19.4g0.6g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 11g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.2g0.8g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g762kcal13g88.6g38.6g6g
Valittu annoskoko125g381kcal6.5g44.3g19.3g3g
Annoskoko puolitettuna63g191kcal3.3g22.2g9.7g1.5g
Arvot/100g100g305kcal5.2g35.5g15.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588