Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal2g11.6g0.3g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g19kcal0.9g0.6g1.1g1.5g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 2.5g8.9kcal0g0g1g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g561kcal23.4g73.6g18.4g4.4g
Valittu annoskoko125g281kcal11.7g36.8g9.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g140kcal5.9g18.4g4.6g1.1g
Arvot/100g100g224kcal9.4g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256