Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)15g35kcal1.7g0.1g2.9g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 19g31kcal5.3g0g1g0g
Lihapullat saarioinen6.3g15kcal0.9g0.6g0.9g0.1g
Hapankaali 31g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Pekoni, paistettu 6.3g32kcal1g0g3.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g265kcal19.4g8g16.4g3.4g
Valittu annoskoko125g133kcal9.7g4g8.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna63g66kcal4.9g2g4.1g0.9g
Arvot/100g100g106kcal7.7g3.2g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351