Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)33g55kcal4.6g0.2g4.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g6.3g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g175kcal11.2g10.8g10.2g0.6g
Valittu annoskoko125g87kcal5.6g5.4g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g44kcal2.8g2.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326