Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g50g123kcal5g4g9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl13g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)34g54kcal0.9g0.9g5.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g438kcal14.2g14.6g34.6g0.4g
Valittu annoskoko125g219kcal7.1g7.3g17.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g110kcal3.6g3.7g8.7g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523