Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 33g26kcal0.6g5.4g0.1g0.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g17g19kcal0.1g0.9g1.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste33g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.8g
Lohifilee 42g81kcal7.8g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g270kcal17.6g15.8g15g2.2g
Valittu annoskoko125g135kcal8.8g7.9g7.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g68kcal4.4g4g3.8g0.6g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908