Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.2g1.9kcal0.4g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen32g10kcal1g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.3g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g217kcal6.4g44.2g0.8g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g10g69kcal0.1g0.1g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g635kcal19.6g92.2g19.2g4.4g
Valittu annoskoko125g318kcal9.8g46.1g9.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna63g159kcal4.9g23.1g4.8g1.1g
Arvot/100g100g254kcal7.8g36.9g7.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741