Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 31g71kcal5.9g0g5.3g0g
Voi 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g188kcal13.8g5.8g12.2g3.2g
Valittu annoskoko125g94kcal6.9g2.9g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g47kcal3.5g1.5g3.1g0.8g
Arvot/100g100g75kcal5.5g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858