Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 4.7g13kcal0.7g1.2g0.2g1.8g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen4.7g13kcal1.4g0.1g0.8g1.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 47g18kcal0.2g3.2g0.2g1.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g107kcal5.6g10.2g2.8g11.6g
Valittu annoskoko125g53kcal2.8g5.1g1.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna63g27kcal1.4g2.6g0.7g2.9g
Arvot/100g100g43kcal2.2g4.1g1.1g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621