Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Vehnänalkiopasta plus (torino)19g68kcal3.2g12.6g0.4g0.6g
Maissi (makea), Rainbow19g15kcal0.4g2.4g0.2g0.7g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen16g13kcal0.1g3.3g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss19g10kcal1.1g1g0.1g0.6g
Kurkku, tuore13g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)8.8g10kcal2.2g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g6.3g11kcal0.1g1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g272kcal14.6g44.6g3.2g5g
Valittu annoskoko125g136kcal7.3g22.3g1.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna63g68kcal3.7g11.2g0.8g1.3g
Arvot/100g100g109kcal5.8g17.8g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376