Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)25g85kcal1.7g19.5g0.2g0.2g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%50g85kcal9.5g0g5g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g31g22kcal1g3.8g0.1g0g
Kantarelli eli keltavahvero19g3.8kcal0.5g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g391kcal25.4g47g10.8g1.2g
Valittu annoskoko125g196kcal12.7g23.5g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g98kcal6.4g11.8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g156kcal10.2g18.8g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136