Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 61g210kcal6.2g42.8g0.7g2.1g
Voi 11g80kcal0.1g0g9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 33g21kcal1g1.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g727kcal17.2g109g23.2g5.2g
Valittu annoskoko125g363kcal8.6g54.5g11.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna63g182kcal4.3g27.3g5.8g1.3g
Arvot/100g100g290kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403