Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%25g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)7.9g16kcal0.3g2.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g7.5g11kcal1g0g0.8g0g
Lohi tuoresuolattu 63g113kcal15.1g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g377kcal36.4g23.2g14.8g1g
Valittu annoskoko125g189kcal18.2g11.6g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g94kcal9.1g5.8g3.7g0.3g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281