Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 52g13kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Purjosipuli 6.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g36kcal2.5g0g2.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g103kcal7.2g3g6.2g2.6g
Valittu annoskoko125g52kcal3.6g1.5g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna63g26kcal1.8g0.8g1.6g0.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901