Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Kevytmaito (Valio)15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g52kcal4.1g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g306kcal19.8g5.4g22g3.2g
Valittu annoskoko125g153kcal9.9g2.7g11g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g77kcal5g1.4g5.5g0.8g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690