Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g56g112kcal7.9g1.2g8.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tilli mauste0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g317kcal17g7.2g24.4g0.6g
Valittu annoskoko125g159kcal8.5g3.6g12.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g79kcal4.3g1.8g6.1g0.2g
Arvot/100g100g127kcal6.8g2.9g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565