Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%19g17kcal0.7g1.4g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g100kcal2.4g8.6g5.6g2.4g
Valittu annoskoko125g50kcal1.2g4.3g2.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g25kcal0.6g2.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204