Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)3.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g422kcal21.2g5.2g35g2.8g
Valittu annoskoko126g211kcal10.6g2.6g17.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g106kcal5.3g1.3g8.8g0.7g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366