Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g59kcal6.7g0g3.5g0g
CousCous, keitetty 100g14g26kcal0.6g4.7g0.5g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%14g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7g25kcal2g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g268kcal20.8g16.6g12.8g2.4g
Valittu annoskoko125g134kcal10.4g8.3g6.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g67kcal5.2g4.2g3.2g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338