Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 35g115kcal3.6g23.3g0.4g1.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g26g68kcal4.7g0.1g5.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)52g18kcal0.5g3.6g0.3g0.7g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g12g37kcal3.2g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g475kcal24g54.4g17g3.8g
Valittu annoskoko125g238kcal12g27.2g8.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna63g119kcal6g13.6g4.3g1g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944