Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g50g66kcal10.5g0g2.5g0g
Sipulikuutiot Apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Maizena maissitärkkelys5.6g20kcal0g4.9g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)13g10kcal1.2g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g220kcal23.8g14.4g7g0g
Valittu annoskoko126g110kcal11.9g7.2g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna63g55kcal6g3.6g1.8g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110