Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Mozzarella light7.5g12kcal1.5g0g0.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g25g18kcal0.5g0.8g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g142kcal10.8g6g7.4g4.8g
Valittu annoskoko126g71kcal5.4g3g3.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna63g36kcal2.7g1.5g1.9g1.2g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147