Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 57g127kcal10g0g9.7g0g
Kuohukerma (Ingman)42g141kcal0.9g1.3g14.6g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto21g58kcal4g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.7g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g674kcal29.8g3g59.8g0.2g
Valittu annoskoko126g337kcal14.9g1.5g29.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g169kcal7.5g0.8g15g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296