A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g44g100kcal8.3g0g7.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g323kcal24.6g3.8g23g1g
Valittu annoskoko126g162kcal12.3g1.9g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g81kcal6.2g1g5.8g0.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306