Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g21g9kcal0.3g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g8.2g12kcal0.1g0.5g1.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g13g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g6.8g24kcal0.6g5.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g190kcal10.8g18g8.2g0.4g
Valittu annoskoko126g95kcal5.4g9g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g48kcal2.7g4.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193