Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen39g54kcal7.4g0g2.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g78g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g181kcal16.6g11g7.8g0.2g
Valittu annoskoko126g91kcal8.3g5.5g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g45kcal4.2g2.8g2g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.4g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413