Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g63g69kcal14.4g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g7g31kcal0.4g0.3g3.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g276kcal30.8g5g13.8g0.6g
Valittu annoskoko126g138kcal15.4g2.5g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g69kcal7.7g1.3g3.5g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868