Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)50g56kcal11.5g0g1g0g
Paprika keskiarvo 7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herne 11g7.3kcal0.5g1g0g0.3g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Pesto, punainen Eldorado13g62kcal0.7g1.4g5.9g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g31g103kcal3.7g21.2g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g488kcal33.4g49g17.4g5.4g
Valittu annoskoko126g244kcal16.7g24.5g8.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna63g122kcal8.4g12.3g4.4g1.4g
Arvot/100g100g195kcal13.3g19.5g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615