Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g312kcal20.2g6g23g3.2g
Valittu annoskoko126g156kcal10.1g3g11.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g78kcal5.1g1.5g5.8g0.8g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158