Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g52g182kcal6.1g37.8g0.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g26g38kcal5.7g1.1g0.8g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g13g32kcal2.3g0.1g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g545kcal28.6g80.8g11.2g1g
Valittu annoskoko126g272kcal14.3g40.4g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g136kcal7.2g20.2g2.8g0.3g
Arvot/100g100g217kcal11.4g32.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733