Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk23g6kcal0.1g1.2g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g23g38kcal4.3g0g2.3g0g
Ketsuppi, Heinz2.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g139kcal10g11.8g4.8g2.2g
Valittu annoskoko126g70kcal5g5.9g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g35kcal2.5g3g1.2g0.6g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019