Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 30g3.9kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 18g24kcal0.5g4.3g0.4g0.6g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g10g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0.2g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kurkku 28g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 10g37kcal2.2g0g3.2g0g
Auringonkukkaöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g216kcal7.6g13.2g14.6g3.8g
Valittu annoskoko126g108kcal3.8g6.6g7.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna63g54kcal1.9g3.3g3.7g1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381