Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 16g21kcal1.3g2.8g0.3g0.8g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Maissi jyvät 26g37kcal0.7g6.6g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g21g31kcal3.5g0.3g1.8g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g208kcal11.4g20.4g8.4g4g
Valittu annoskoko126g104kcal5.7g10.2g4.2g2g
Annoskoko puolitettuna63g52kcal2.9g5.1g2.1g1g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754