Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 39g10kcal0.5g0.8g0.2g1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 39g50kcal8.1g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g12g46kcal3.4g0.2g3.5g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g250kcal25.2g6.8g13g3g
Valittu annoskoko126g125kcal12.6g3.4g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g63kcal6.3g1.7g3.3g0.8g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374