Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 654g229kcal30.2g12.8g2g16.4g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 145g480kcal2.9g4.4g50.9g0g
Kevytmaito (Valio)145g67kcal4.7g7g2.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g145g523kcal40.7g2.9g39.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3055kcal197g55.2g221.4g32.8g
Valittu annoskoko1250g1527kcal98.5g27.6g110.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna625g764kcal49.3g13.8g55.4g8.2g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690