Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 217g71kcal1g7.5g1.5g7.2g
Sokeri 148g599kcal0g147.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g55kcal0g13.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 869g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1451kcal2g337g3g14.8g
Valittu annoskoko1250g725kcal1g168.5g1.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g363kcal0.5g84.3g0.8g3.7g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771