Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1031g722kcal164.9g0g3.1g0g
Rypsiöljy 13g114kcal0g0g12.9g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g77g399kcal3.9g5.4g40.2g0g
Valkoviini kuiva 129g88kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2646kcal338.4g12.4g112.4g0g
Valittu annoskoko1250g1323kcal169.2g6.2g56.2g0g
Annoskoko puolitettuna625g662kcal84.6g3.1g28.1g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972