Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 576g675kcal99.6g0g30.5g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Korppujauho 44g162kcal4.6g33.2g0.5g2.3g
Kananmuna 50g(kpl)142g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 266g944kcal5g7g101.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g89g798kcal0g0g88.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5596kcal253g94g467.8g9.2g
Valittu annoskoko1250g2798kcal126.5g47g233.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g1399kcal63.3g23.5g117g2.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095