Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g213kcal0g0g24g0g
Vadelma 481g198kcal4.8g19.7g3.8g17.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka48g192kcal0g47.6g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe24g70kcal0.3g13.5g0g9.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 96g274kcal14.9g0.2g24g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 289g122kcal28.3g1.2g0.3g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g144g599kcal112.5g8.9g12.7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)144g505kcal20.2g80.8g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4342kcal362g343.8g149.6g54.8g
Valittu annoskoko1250g2171kcal181g171.9g74.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna625g1086kcal90.5g86g37.4g13.7g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177