Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 857g1231kcal137.1g0g76.3g0g
Rypsiöljy 69g614kcal0g0g69.4g0g
Purjosipuli 103g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Tilli, tuore 171g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Korppujauho 26g94kcal2.7g19.3g0.3g1.4g
Ruokasuola jodioitu 22g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4039kcal296.6g48g295.2g15.2g
Valittu annoskoko1250g2019kcal148.3g24g147.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g1010kcal74.2g12g73.8g3.8g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230